Plan B-kage

sommercupcakes med jordbær og flødeskum

Jeg læser mange blogs, og ofte efterlades jeg med et meget perfekt og poleret indtryk af bloggen/bloggeren. Mange stræber efter kun at vise den pæne side. Og jeg skal da heller ikke sige mig fri, for mange af mine mislykkedes projekter når (heldigvis) aldrig bloggen.

Sådan er det dog ikke i dag, hvor jeg vil vise mit tragikomiske forsøg på en cheesecake. En cheesecake som jeg vel at mærke har lavet tidligere med stor succes. Jeg ved ikke, hvad der gik galt, men jeg skyder skylden på dårlig/billig hvid chokolade. Efter 12 timer på køl, splattede kagen fuldstændig ud, og dette sørgelige syn mødte mig, efter jeg havde fjernet kage-ringen.

når kagen ikke vil stivne

Gæsterne var inviteret til 3 timer senere, så gode råd var dyre. Jeg endte med at bage nogle hurtige kakao-cupcakes og pynte dem med rester fra cheesecaken: flødeskum, mascarpone og jordbær. Alt i alt en fin og hurtig løsning. Havde jeg ikke i forvejen snappet billeder af cheesecaken til gæsterne, havde de såmænd nok ikke engang opdaget, at de fik serveret plan B-kage.

sommercupcakes med jordbær og flødeskum

Så dette indlægs morale må være:
– Køb aldrig billig chokolade til din cheesecake
– Jordbær og flødeskum kan altid redde en dårlig kage-situation

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar