Endnu mere bryllup

StyleDesignCreate: Bryllupshjerte

Der var flere forberedelser til det bryllup, som jeg efterhånden har omtalt nogle gange. Jeg fik mange af de kreative opgaver, bl.a. at male skiltet til æresporten.

Skiltet havde været brugt før, så jeg malede det først over med en gang grunder og derefter rød akrylmaling. Jeg fandt en fin, romantisk skrift på computeren, og printede teksten ud spejlvendt. Derefter tegnede jeg det over på madpapir med blyant, vendte madpapiret om, lagde det oven på hjertet og tegnede oven i stregerne. På den måde smittede blyantsstregerne af på hjertet og teksten var overført. Jeg brugte en hvis posca-tusch til at tegne det op med.

Jeg var lidt spændt på resultatet, men jeg synes det fungerede overraskende fint.

StyleDesignCreate: Bryllupshjerte

StyleDesignCreate: Bryllupshjerte

Jeg var desværre ikke med til at lave selve æresporten, da jeg havde lovet bruden at hjælpe med oppyntning af festlokalet. Men det passede også fint, for så sørgede jeg for, at de andre kunne få lov at sætte æresporten op i fred og ro, mens bruden ikke så det.

StyleDesignCreate: Bryllupshjerte

– Og så bliver det også det sidste bryllupsindlæg for denne gang.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar