Sommerferie i solen

Sommerferie 2012

Der har været stille på bloggen på det seneste, og det skyldes ganske simpelt, at jeg har holdt sommerferie med familien. Vi var en lille uge i sommerhus på det sydlige Als. Heldigvis ramte ferien sammen med det skønne sommervejr over Danmark, og vi kom da også på stranden et par gange. Jeg fik taget nogle billeder med instagram (derfor de kunstneriske effekter).

Broderi

Ferien var total afslapning og gav også anledning til flere forskellige kreative håndarbejder. Jeg lærte blandt andet at hækle, hvilket I kan se resultatet af senere. Dette broderi er dog fra en pude, som var i sommerhuset. Jeg synes mønsteret er rigtig fint, og hvis jeg nogensinde skulle finde tålmodighed til så stort et broderi-projekt, kunne det sagtens være noget i denne stil. Jeg håber I har nydt den sidste uges sommervejr.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar