Quiltet babytæppe med skønne fugle

Jeg har længe haft stoffet med de skønne fugle liggende i stakken, men har bare ikke lige vidst præcis hvad det skulle bruges til. Sidst jeg købte stof fandt jeg dog nogle farver, som passede perfekt til printet, så nu er der blevet til et lille tæppe.

Jeg havde egentlig et andet mønster i tankerne, men efter at have syet lidt af det sammen var jeg ikke rigtig tilfreds med resultatet, så denne mønster blev improviseret lidt hen ad vejen.

Det er første gang jeg sådan rigtig har quiltet et større tæppe – noget jeg synes er lidt en udfordring og gerne vil blive bedre til. Jeg synes tit et patchwork-tæppe for en bedre finish, når det også bliver quiltet.

Tæppet er quiltet med en lag fleece imellem, og resultatet er jeg blevet ganske godt tilfreds med, selvom der selvfølgelig er plads til forbedring.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar