Besøg i Den gamle by

Den gamle by

Den gamle by

Den gamle by

I weekenden tog jeg og kæresten en spontan tur til Den gamle by. Dagens plan var gulvvask, så ingen af os var svære at overbevise om, at en tur i Den gamle by var en strålende idé. Han havde aldrig været der, og vi ville bege gerne hen og se det nye 70’er-område i byen. Det er blevet lavet rigtig godt med fire ret autentiske lejligheder, hvor man kan gå rundt i alle rum og se på alle de fine ting og genkende detaljer fra sin barndom og bedsteforældres hjem. For mig var det langt mere interessant end at kigge på de  flere hundrede år gamle huse.

Foruden 70’er-lejlighederne var turens højdepunkter de fine udstillinger. Der var en udstilling med gamle malerier af Århus, udstillingen “Beat mm” med Jørgen Angels rockfotografier og ikke mindst en rigtig flot samling af retro-plakater på plakatmuseet. Uh, der var mange af de plakater, der gerne måtte komme hjem til mig at bo.

Plakatmuseeum

Plakatmuseum

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar